Nyt fra Pipe Major Tue Johannesen

Vi spiller på livet løs hver tirsdag aften, og vi er omkring 17 stk. pr. øveaften. Senest ankommen er Piper Melody Hui, som bor i Sverige, og pendler frem og tilbage til øveaftener, ligesom Drummer Erik Martiny.  Oprindeligt er Melody fra Hongkong, hvor hun startede sit sækkepibespil. Hjertelig velkommen til Melody.

Vi har lige været til den populære og velarrangerede Spring Competition, Piping & Drumming i Stouby og konkurrere, vi var 10 pipers og 2 sides og 1 bas afsted, og vi deltog ved lidt solo, minibands og kvartetkonkurrencer. Vi er temmelig tilfredse med,  hvordan de forskellige grupper spillede, gode tempi godt flow og udtryk, men vi indser, at vi må oppe os lidt på lydsiden, og vi har allerede sat fokus på området. Vores nye 2/4 marches havde sin ilddåb, og fungerede over alt forventning, på trods af den meget korte tid vi har spillet dem. Stouby er stedet med en fantastisk konkurrence og god stemning, og vi følte os forkælet med godt selskab, dejlig mad, vin og øl, og det hele blev toppet med lidt af Thomas hjemmebryg. Musikalsk gav dagens dommere, Tom Harboe og Jens Hedegaard den gas med en recital, og vi sluttede af med god kitchenpiping af Charlotte Gillesberg, Bernard Bouhadana og Tom Harboe. Vi kommer helt sikkert igen til næste år, tusind tak til arrangørerne!

Kvartet med Paul, Bente, Lise og Greg

I den kommende tid dette forår, bliver der et stort fokus på lyd, udstyr, blæsning mm. men vi udskifter også et par melodier i vores medley.

Husk:  I er altid velkomne til at kigge forbi og besøge os på øveaftener, og der er også mulighed for at spille med. Nogle kommer lidt før kl. 19 på Engstrandskolen, øver og varmer op, og piperne starter med at spille lidt sammen kl. 19, hvorefter øveaftenens forløb aftales mellem PM og LD.

Skulle der sidde en derude, der kunne have lyst til at være fast dronestemmer i bandet, på øveaftnerne og til konkurrencer, 😊 så er der rigelig med droner at tage fat i. Kontakt mig, så finder vi ud af det.

Vi er også stadig på udkig efter flere sides og tenorer, så kontakt Karin omkring det

Det ramte os alle i HP&D dybt, da den triste meddelelse om at vores tidligere Leading Drummer Klaus Jespersen var gået bort, men midt i den triste stemning kom der også gode gamle historier og minder frem om Klaus, som vi vil husker ham. Vi er alle meget bevidste om den store betydning Klaus har haft for bandet og dansk Pipe Band historie, og vi bærer stadig i bandet mindet om hans præg og musikalitet. Ære være dit minde Klaus Jespersen. 

 

P/M Tue

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*