Nyt fra pipe major og leading drummer

I øjeblikket er vi i fuld gang med at forberede os på 2024, som vil byde på konkurrencer i ind- og udland, diverse optrædener, en lille koncert og diverse interne sociale engagementer.

Repertoiret har vi skiftet lidt ud i, og knokler med nye 6/8 marches, samt et nyt halvt medley, og mere er på vej.

Vi havde en fantastisk tur til Belgien, dejligt at være tilbage igen og møde en masse af de ”gamle” bekendtskaber. Det var en meget varm tur, og vi gemte os under æbletræerne for ikke at brænde helt sammen, på den bekostning at vi trampede rundt i rådne æbler. Selve busturen, var ikke så slem som frygtet, og der blev spillet en masse i bussen ligesom i gamle dage. Vi var lidt skuffede over at placeringerne udeblev, men ok tilfredse med vores spil. Endnu engang tak til Bernard for at bakke op om bandet og hjælpe med ”stemningen”

Denne sæson har lært os en hel masse, vi er stadig et konkurrenceband og går målrettet til opgaven for at få det bedste ud af bandet. Vi har skullet genopfinde det at gå til konkurrencer, og hvad det indebærer at deltage i større udenlandske konkurrencer. Så er vi blevet opmærksomme på, at hvis vi vil deltage på lige fod med andre bands i forskellige grader, skal vi være skarpere på tempo, lyd, og hvem der spiller med i hvilke konkurrencer. Det betyder fremover at vores band er opdelt i grad 4, grad 3 og open grad spillere. Samtidig har vi haft lidt udfordringer med pipernes lyd, og det har resulteret i, at vi har bestilt nye Shepherd MK3 chanters og fortsætte fysisk blæsetræning for at få en stabil lyd.

Vi er rigtig glade, for den opbakning vi får fra vores respektive familier, (kærester, ægtefæller, børn mm) og det er en fornøjelse, når I deltager i bandets aktiviteter fx Peine, Kastellet, Belgien og julefrokost mm. Det støtter op om bandets fundament og værdigrundlag, og det giver os også en god adspredelse, at vi engang imellem kan snakke om andet end pipeband.

Vi er kede af at høre , at Bernards far, Jean Bouhadana, er gået bort. Han var en stor støtte for Bernard og viste stor interesse for vores lille verden. Mange af os har haft mange spændende samtaler med Jean om sækkepiber, kaniner, chilier, motorcykler og meget mere – han vil være savnet. Hvil i fred, Jean. 

Vi ser frem til masser af gode stunder og musikalske oplevelser i 2024 med dette store skønne band med masser af dejlige mennesker.

Til slut vil vi ønske alle et rigtigt Godt Nytår og glæder os til at se jer alle næste år.

LD Karin og PM Tue 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*