Autumn Tour – af Sune Harboe

Historien bag melodien 

Jeg begyndte at skrive melodien tilbage i 2007 på et tidspunkt, hvor jeg syntes det var fedt med nogle lidt mindre almindelige taktarter. På det tidspunkt spillede jeg med Infernal og var ude og øve med dem et par dage op til en efterårstourné. Der var altid en del ventetid mellem hvert nummer imens de fik styr på teknikken etc. så her blev de første to-tre dele stykket sammen, og deraf selvfølgelig navnet “Autumn tour”. Melodien er ret livlig hvilket passer meget godt til både den stemning der omgav turnéen samt det blæsende efterårsvejr i DK. 

 

Nogle år senere i 2011 ville DJ Kato og Infernal lave et nyt nummer, der skulle inkludere en sækkepibe og bad mig komme i studiet og spille noget jeg havde skrevet. De blev bl.a. præsenteret for de to første dele af melodien, som de syntes var fede, og første linje endte med at blive til sækkepibe-riffet på nummeret “Speakers On”, dog tilpasset til at kunne fungere i 4/4 da 7/8 sjældent gør sig så godt i pop musik. 

 

I 2020, i en bunke gamle noder, faldt jeg så over melodien igen, som aldrig rigtig var blevet skrevet færdig. Jeg fik tilrettet lidt og tilføjet de sidste par dele og det var egentlig tilfredsstillende at få den rundet af. Peace out!   

Sune Harboe Larsen

*Du kan høre melodien her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*