Strathspey: Silja Marie Spurré Steckmetz

Piper Bendix Steckmetz Andersen har skrevet den strathspey, der ses herunder. Om baggrunden for sin komposition fortæller Bendix;

– Melodien er opkaldt efter min skønne datter, som jeg med glæde fik i 2003. I forbindelse med moderens graviditet, blev hun scannet tre gange, og alle tre gange fik vi besked om, at vi ville få en dreng. Der var allerede fundet et navn til den kommende søn – han skulle hedde Millas.

Barnet blev taget med kejsersnit, og under operationen sad jeg ved siden af barnets moder – afskærmet af et grønt klæde, så vi ikke havde frit udsyn til selve operationen. Sidst i forløbet spurgte lægen, om vi kendte til barnets køn.

Her kunne jeg jo så fortælle om de tre scanninger, og at vi ville få en dreng. Lidt efter sagde samme læge; ”Vil faderen rejse sig og fortælle barnet køn?”, hvortil jeg svarede; ”Jamen, jeg har jo lige fortalt, det er en dreng!” Samme læge sagde herefter med en bestemt stemme; ”Vil FADEREN rejse sig og fortælle barnets køn!?”

Du kan downloade melodien som pdf-fil ved at klikke her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*