Brok, kommer man ikke langt med

 

Skrevet af: Redaktionssekretær Bente A S Andersen

Nu er det så, man kan undre sig over, hvad man dog skal skrive her i varmen, – mens den stadig er her, – og lige før alle går på sommerferie 2023?

Hvad er der sket den forløbne sæson – og hvordan er det gået?

Først og fremmest kan vi alle glæde os over en hel sæson uden Corona restriktioner, – der herskede helt indtil foråret 2022. Det eneste vi nåede i 2022, var DM i Bjerre, – og derefter skete der ikke noget som helst i HP&D, før vi drog til Peine 2023.

Det er svært at skrive om ”ingenting”, som da der manglede et Lyngtidende i efteråret, og derfor er denne udgave af Lyngtidende også mere fyldig på indlæg. 

Redaktionen glæder sig over fælles Pipe Band arrangementer i DK inden for kort tid – maj/juni 2023, – hvilket er DM, Kastellet og til sidst en stor samling danske spillere til André Rieu koncerterne i Royal Arena og Boxen. 

Der foregår altså noget i Pipe Band verdenen i DK, – bare ikke på rekrutteringsområdet. Vi MANGLER unge folk, vi mangler ”nyt blod”. Ikke at de Bands, der er, ikke gør det godt – det gør de sandelig. Men når to velspillende Bands som Bragi og Holbæk ikke kan trække nok nye til, så er der en ongoing krise. Derfor har de slået sig sammen, – til nu uden navn, – selv om denne klumme skribent har foreslået BraHol 😊En fusionering er en god idé, hvis man skal få noget til at leve videre, så alle gode ønsker herfra. 

En Klumme er ord om, hvordan vi skaber bånd til hinanden, og hvordan vi kan komme videre. 

En Klumme kan også være Brok over, hvorfor vi tager spillere fra hinanden, hvorfor går der spillere den ene eller den anden vej.  Brok kommer man imidlertid ikke langt med. 

Lad os se det positive i, at alle der spiller gerne vil spille, og uanset hvor de gør det, er det positivt for den danske Pipe Band verden. Skulle der derfor være nogle i Danmark derude, som gerne vil spille, så er jeg sikker på, at der eksisterer en Pipe Band forsamling, som gerne vil modtage jer. Tøv ikke. 

HP&D drager til september til Belgien – og vi kører i Bus sammen med BraHol, så det skal nok blive festligt. Vi har den glæde at være mange Pipere og nu også mange flere trommeslagere, – så uanset mangel på rekruttering, vil vi glæde os på den korte bane.

Bernard var vores Tuner i Peine, – og så er man da virkelig godt stillet som grad 4 Band? Tak til Bernard herfra. 

Tom Harboe vil gerne spille med os i Belgien, og det glæder vi os over at være fortjent til. 

Vi har det godt, sjovt og hyggeligt på vores Band øveaftener, vi mangler ikke fantasi, når vi skal øve blæsning – og vi har gode, musikalske ledere. 

Og ikke mindst har vi Lyngtidende, – og jeg vil her på denne plads opfordre til, at alle der i den danske Pipe Band og solist verden har noget de gerne vil dele med os og hinanden: Det er Lyngtidende også til, så send endelig indlæg til: 

basandersen@hotmail.com og tomharboe93@gmail.com

Rigtig god sommer derude og vi ses til eftersommeren

På Redaktionens vegne, Bente A

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*