Ralph Lützhøft Hansen anmelder “Band Concert” – en podcast for pipe bands

Af Ralph Lützhøft Hansen

Podcast-værten  Jamie McEwan (der selv er trommeslager i et grad 1 band) giver dig de nyeste og bedste optagelser af piping og drumming samt alle de seneste nyheder og resultater fra New Zealand og resten af verden. Samtidig fokuseres på mangfoldigheden inden for pipe band-genren.

Personligt har jeg haft meget glæde af, at man af og til har afspillet gamle plader eller lydoptagelser, som engang har betydet noget for mange mennesker og inspireret dem til at spille på deres instrument – måske for resten af livet.

Det hjælper meget  på kvaliteten af en radiovært, at personen selv ved, hvad man snakker om – og dét at lave den slags podcasts burde samtidig være en inspirationskilde til alle de udøvende spillere, som samtidig er fascineret af den nye og lettilgængelige teknologis mange muligheder.

Jeg kan varmt anbefale denne podcast – især fordi der ikke findes mange andre alternativer. Du finder podcasten ved at søge i podcasts på din iPhone – og jeg går ud fra at det gøres på samme måde på andre telefoner. Klik her for direkte til.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*