Redaktionens klumme

Du er nu i gang med at læse årets sidste nr. af Lyngtidende. Der har siden sidste udgivelse været skiftedag i redaktionen, og redaktør Bernard har valgt at overdrage tøjlerne til den nye redaktion; Bente Andersen og Tom Harboe. Der skal fra den nye redaktion lyde en stor tak til Bernard for at have taget initiativet til at genoplive HP&Ds blad, og indtil nu, stået for udgivelsen. Også tak for fortsat at være behjælpelig med det tekniske. 

I efteråret fejrede bandet sit 50 + 1 års jubilæum. Det var en kraftpræstation for mange af bandets medlemmer at arrangere og gennemføre et sådan arrangement; udstilling, koncert og fest. Efter oprydningen, rengøringen, plejen af tømmermændene, de ømme håndled og de trætte læber, er foreningen allerede nu så småt ved at kridte skoene på ny, for at se fremad mod nye projekter. 

Men før fokus for alvor rettes mod de næste 50 år, vil dette nr. af Lyngtidende dvæle lidt ved det overståede jubilæum, for at fastholde nogle af de mange indtryk fra dagen i vores erindringer. Redaktionen har derfor bedt hhv. Paul Holm og Stig Bang-Mortensen om at berette om deres personlige indtryk fra dagen. Det er oplevelser ud fra 2 forskellige perspektiver, da Paul tog aktivt del i forberedelsen og afviklingen af arrangementet, og Stig, der har været tidligere piper i bandet op gennem 80´erne, fra sin plads på koncertens tilskuerpladser. Dog indtog Stig en noget mere aktiv rolle til festen, da han bla. bidrog med et meget interessant musikalsk indslag. 

Du kan også her i Lyngtidende læse jubilæumstalen, som Bente Viuf holdt til middagen om aftenen. 

Og dermed er vi færdige med at fejre os selv i denne omgang. 

Vores pipe major, Tue Johannesen, beretter om hvordan hans første lærer, Jens-Jørgen, fik plantet sækkepibe-bacillen i ham. Du kan læse om, hvordan det gik, da Greg Aggs lavede sin egen sækkepibe helt fra grunden, i artikelserien Stikken. Endelig fortæller vores formand Peter Scheel et par anekdoter fra dengang, han var en splejs. 

Redaktionen takker for alle skribenternes beredvillige bidrag. Du er også meget velkommen til uopfordret at sende et indlæg til redaktionen, for Lyngtidende er, hvad du skriver.   

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*