Nyt Fra PM og LD

Lige nu holder vi en lille sommerferie, efter vi har haft et par måneder, hvor der har været fuld gang i bandet med konkurrencer og optrædener. Ferie og ferie? Ja, PM og LD har selvfølgelig givet lidt hjemmetræning for, og trommerne har lidt hyggetræning i løbet af sommeren. 

Vi var alle helt høje oven på turen til Peine. Vi skulle ligesom genopfinde os selv som konkurrenceband, og genopfriske hvordan det nu er, at spille til en større konkurrence. Socialt gav det også en hel masse til bandet, og fedt at være mange afsted. Så alt i alt var det en meget givtig tur, og både som musikalsk ledelse og på det individuelle plan kunne vi tage lidt med hjem til især forberedelserne til Belgiensturen i efteråret.

DM i Stouby var endnu engang et super arrangement at deltage i, og solen skinnede, men desværre var resultaterne ikke lige med os. Vi var nok lidt matte efter Peineturen, men vores Bas/tenor klarede sig rigtig godt.

Kastellet var som altid en fornøjelse at deltage i, og selv om PM og LD holdt en fridag, stillede vi med et 20 mands stort band.

Ved André Rieus optræden for nylig var Heathers også godt repræsenteret, og det var en rigtig spændende oplevelse. Især var det sin sag på kun én time at skifte alles chanters ud med en lidt ældre model, og samtidig sætte pitche ned fra 484 til 473, men det lykkedes for Tom, Bernard og Tue at få sat bandet op, dog med lidt sved på panden. Det var en kæmpe oplevelse at være med i sådan et maskineri, og spille for 17.000 mennesker i Royal Arena og 11.000 mennesker i Boxen. Og en masse godt socialt samvær med de andre bands. Tak til Gordons for at have inviteret os med.

Efter at have reflekteret over foråret, har vi sat øget fokus på bedre blæsning og lyd, og vi håber, det giver resultater i Belgien. ”VI SKAL SOM MINIMUM, LYDE LIGE SÅ GODT SOM VI SPILLER” er målet. Vi kan se, at et af de områder som vil kunne styrke bandet rigtig meget på, er hvis vi kunne få nogle flere trommeslagere, og i den forbindelse er vi rigtig glade for, at Martin Andersen er startet i bandet, og han tager med os til Belgien. VELKOMMEN TIL MARTIN.

!!!!! Så trommeslagere kom frit frem og giv os et kald!!!!!

 God sommer til jer alle.

 

LD Karin og PM Tue

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*